Coronamaatregelen voor bandencentrales (update 11 mei 2020)

 

Zowel voor uw veiligheid als die van onze medewerkers vragen wij u om op voorhand een afspraak te maken. Dit kan via e-mail of telefonisch. Onze medewerkers handelen steeds volgens de veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Wij kijken er alvast naar uit om u veilig in onze bandencentrales te mogen verwelkomen. Een Vulco-vestiging in uw buurt vindt u hier.

 

Het Vulco-team

 

Overzicht van de belangrijkste bepalingen van het nieuwe ministerieel besluit

 

Ondernemingen moeten de nodige maatregelen treffen om iedereen te beschermen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Ze moeten de regels van social distancing toepassen, in het bijzonder het behoud van een afstand van 1,5 meter tussen personen onderling. Vulco-ondernemers en -medewerkers hebben hiervoor de nodige maatregelen getroffen.

Ondernemingen kunnen enkel klanten ontvangen overeenkomstig de volgende modaliteiten:

 

  • Eén klant per 10 m² wordt toegelaten gedurende een periode van maximum 30 minuten of zolang als gebruikelijk in geval van een afspraak.
  • Indien de voor klanten toegankelijke vloeroppervlakte minder dan 20 m² bedraagt, is het toegelaten om twee klanten te ontvangen, op voorwaarde dat een afstand van 1,5 meter tussen beide personen gegarandeerd is.

 

Op basis van het bovenstaande vragen wij u dan ook een afspraak te maken. Tijdens die afspraak geven wij u graag persoonlijk advies over banden, maar dat kan ook telefonisch. U bent individueel welkom gedurende een periode van maximaal 30 minuten, behalve in geval van een afspraak. Vulco stelt middelen om de noodzakelijke handhygiëne te voorzien ter beschikking van het personeel en de klanten.

 

Vulco en zijn ondernemingen organiseren momenteel geen verkoopacties op de openbare weg en plaatsen er geen uitstallingen, vlaggen of andere objecten. Natuurlijk zijn onze vestigingen zoals altijd herkenbaar. Wij geven natuurlijk ook nu de beste prijs en service, zoals u van ons gewoon bent.

 

Bron: Traxio