LANGUAGE:

Onze banden en referentievoertuigen

In onze centers kunt u banden vinden die het best passen bij uw voertuig, of dit nu een motorfiets, een sedan, een SUV of zelfs een bestelwagen of professioneel zwaar voertuig is.

De juiste band voor elk voertuig

Banden voor privé-voertuigen
Auto
SUV/4x4
Bestelwagen
Motorfietsen en scooters
Banden voor professionele voertuigen
Vrachtwagen
Landbouw
Grondverzet

Cutting-edge technologie

In onze centers kunt u banden vinden van Goodyear en Dunlop, hoogwaardige producten op het toppunt van innovatie. Na meer dan 100 jaar aan onderzoek en technologische ontwikkeling heeft Goodyear een state-of-the-art ontwikkeld voor het creëren van banden met hoge prestaties die zijn ontworpen om uw rijervaring te verbeteren.

De innovatieve Goodyear-bandentechnologie omvat:

Run on flat

Run on flat

Banden waarvan de technologie hen
toestaat om veilig te blijven verder rijden na een lekke band tot 80 km bij een maximale snelheid van 80 km/u.

De versterkte karkasconstructie behoudt zijn vorm bij de lage druk die wordt veroorzaakt door een lekke band om te voorkomen dat de band van de velg raakt.

UHP

UHP

Ultra-High Performance banden die erg hoge prestaties kunnen verzekeren op vlak van grip, zelfs op natte oppervlakken, en de remtijd verkorten dankzij een lichtgewicht en duurzame structuur:

    -    nauwkeurigere stuurrespons
    -    beste prestaties in de bochten
    -    minder slijtage van het loopvlak
    -    lager brandstofverbruik.

De rubbersamenstelling is gemaakt van een kleverig hars dat het kleven van de band aan het wegoppervlak verhoogt, voor een betere wendbaarheid.

De merken waar we achter staan

Premium-merken
In onze winkel zijn er ook nog andere merken beschikbaar: Bridgestone, Continental, Michelin, Pirelli.

De expert stelt voor

"Bandenspanning is een ernstige zaak! Het betekent veiligheid, duurzaamheid en brandstofbesparing."

De correcte bandenspanning laat u veilig reizen. Denk eraan dat de band het enige contactpunt is van een auto met de weg! Er is maar één manier om uit te vinden welk drukniveau het best geschikt is voor uw voertuig: laat het regelmatig controleren bij een gespecialiseerde dealer zoals een SuperService center (ideaal één keer per maand en zeker voor een lange reis). Onjuiste bandenspanning brengt de veiligheid in gevaar, verhoogt het brandstofverbruik en vermindert het remvermogen en de handling, zeker op nat asfalt. Het kan ook leiden tot een ongelijke slijtage van het loopvlak.