LANGUAGE:

Bandenservices

Na het selecteren van een band, maken de installatie en de onderhoudsdiensten het verschil.

Bandenservices

Seizoenswissel
Montage en balanceren
Reparatie van banden zonder binnenband
Controle van de bandenspanning
Opslag van banden
JURIDISCHE INFORMATIE

De algemene informatie verstrekt op deze website is voor indicatieve doeleinden. De verstrekte informatie is niet bindend, niet volledig, niet contractueel geldig en moet door elke individuele retailer worden gecontroleerd. Hoewel Goodyear toegewijd is om regelmatig updates te doen aan deze website, kunnen de services, aanbiedingen en betalingsmethodes die op dit moment worden vermeld, verschillen. Goodyear kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige foutieve informatie.

De expert stelt voor

"Vertrouwen op specialisten is de moeite waard: een enkele, complete en preventieve controle is beter dan vele willekeurige interventies."

Onze loyale klanten komen naar ons na een bezoek aan verschillende andere centers die alleen maar het probleem hebben aangepakt en niet geïnteresseerd waren in de bestuurder of de algemene toestand van het voertuig. Een auto, evenals een motorfiets, is een geïntegreerd systeem waarbij elke component in verbinding staat met andere componenten: de juiste vragen stellen en over de volledige “geschiedenis” van de klanten en hun voertuigen beschikken, laat ons begrijpen wanneer, waar en hoe we het beste kunnen interveniëren.