LANGUAGE:

WORD EEN VULCOCENTER

Maak deel uit van een historisch, loyaal en wijd verspreid netwerk

Vulco is een snelgroeiend netwerk van banden- en service-experts in België en tevens onderdeel van een netwerk van meer dan 4.000 Goodyear- en Dunlop filialen.

Waardevolle en kenmerkende klantenservice

Speciale co-marketing en promoties bieden Vulco-retailers een opvallende visibiliteit in combinatie met zowel traditionele en digitale publiciteitsactiviteiten om extra klanten in uw verkooppunt te krijgen.

Kwaliteit in de werkplaats, efficiëntie op kantoor

Geïntegreerde managementtools optimaliseren uw taken vanaf de inschatting van verkopen tot bandenwissels en onderhoud van voertuigen. Technische trainingen en verkooptrainingen zorgen voor ondersteuning van uw volledige personeel.

Diversifieer de zaken bij het verkooppunt 

Partnerships met toonaangevende bedrijven die apparatuur, reserveonderdelen en accessoires leveren en waarmee u services met een hoge toegevoegde waarde uit een volledig bereik van services en onderhoud aan klanten kunt leveren.

Gelieve het onderstaande formulier in te vullen

* Verplichte velden

In overeenstemming met de Privacywet verklaar ik hierbij dat ik het Informatiebericht heb gelezen, en ik geef hierbij uitdrukkelijk mijn toestemming voor commerciële mededelingen voor promotie, handel, marketing en cliënteelprospectie met betrekking tot de producten en / of diensten van de Verantwoordelijke voor de Verwerking door middel van traditionele methoden van contact, zoals post per papier of gesprekken via een operator of via automatische communicatie, zoals e-mail, SMS, MMS, automatische telefoongesprekken.