LANGUAGE:

OVER ONS

Wij zijn specialisten die ervaren zijn en vele vaardigheden hebben in technologische innovaties op vlak van banden en voertuigen.

Over ons: Welkom bij het Vulco-netwerk

De klant staat steeds centraal in het Premio/Vulco-netwerk.  
We staan steeds klaar om u de banden te laten kiezen die het best aansluiten bij uw behoeften, inclusief banden van Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava en andere merknamen bovenop de andere services die we bieden voor het onderhouden van uw auto. Daarenboven kunnen we ook het onderhoud van uw auto voor onze rekening nemen. Dankzij de overeenkomsten met toonaangevende leiders bieden we u de beste vervang en onderhoudsservices*: olie verversen, remmen, accu, ruitenwissers vervangen en nog veel meer.

WAAROM KIEST U VOOR ONS: DE 6 VULCO WAARDEN

Betrouwbaar
Altijd specialisten die u kent

Kwaliteit
Altijd gebruik van kwaliteitsproducten

Vakmanschap
Altijd de laatste kennis en nieuwste technieken

Helder
Altijd een duidelijke offerte met een duidelijke uitleg

Efficiënt
Altijd de kortst mogelijke wachttijd

Tevreden
Altijd alles gericht op uw rijplezier

WIJ ZIJN VULCO

Vulco – powered by SP-Tyres – is een zelfstandige en dynamische keten van 7 bandencentrales, elk gelegen op een strategische ligging in de provincie Antwerpen en Vlaams Brabant.

Vulco is een multibrand garage dat alle premiummerken aanbiedt. Ons motto is Beste Prijs & Service Garantie.

Onze garages staan elk voor meer dan 30 jaar vakmanschap!

CONTACTEER ONS

* Verplichte velden

In overeenstemming met de Privacywet verklaar ik hierbij dat ik het Informatiebericht heb gelezen, en ik geef hierbij uitdrukkelijk mijn toestemming voor commerciële mededelingen voor promotie, handel, marketing en cliënteelprospectie met betrekking tot de producten en / of diensten van de Verantwoordelijke voor de Verwerking door middel van traditionele methoden van contact, zoals post per papier of gesprekken via een operator of via automatische communicatie, zoals e-mail, SMS, MMS, automatische telefoongesprekken.