LANGUAGE:

Gebruiksvoorwaarden

COPYRIGHT

Copyright Goodyear Europe B.V. Alle rechten voorbehouden. De tekst, afbeeldingen, geluidsbestanden, animatiebestanden, videobestanden en de ordening daarvan op de websites Vulco.be vallen onder de auteursrechtelijke wetgeving en het intellectuele eigendom is beschermd. De bovengenoemde items mogen niet worden gekopieerd voor commercieel gebruik of distributie, noch mogen ze worden bewerkt of gepubliceerd op andere sites. Tevens bevatten sommige websites van Goodyear afbeeldingen die onder het auteursrecht vallen van hun respectievelijke leveranciers.

DISCLAIMER

Het gebruik van een website van Goodyear vormt een explicitie instemming met het privacybeleid van Goodyear. Als u niet akkoord gaat met dit beleid, moet u de websites niet gebruiken. Goodyear behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken delen van het bovengenoemde beleid toe te voegen of te wijzigen. Bezoek deze pagina regelmatig in verband met mogelijke wijzigingen. Het gebruik van de websites na publicatie van wijzigingen in de voorwaarden, houdt in dat u deze wijzigingen accepteert.

INFORMATIE OVER EN ROND PRODUCTEN

De informatie op deze websites wordt uitsluitend geleverd voor informatieve doeleinden en is niet bindend. Neem voor meer informatie contact op met de plaatselijke vestiging van Goodyear.