Autobanden zoeken
Een Vulco expert zoeken

Een Vulco expert zoeken

Bandenopslag – U hoeft er niet meer naar om te kijken

Weet u even niet waar u uw zomerbanden in de winter moet laten? Of heeft u de mogelijkheid niet om uw winterbanden tijdelijk op te slaan? Vulco Banden en Autoservice biedt bandenopslag aan. Wij zorgen dat uw banden onder optimale omstandigheden worden opgeslagen.

Uw banden blijven in topconditie dankzij de bandenopslag van Vulco Banden en Autoservice. Wij slaan bijna iedere soort band voor u op. Van zomer- en winterbanden tot caravanbanden.

Banden opslaan bij Vulco

Banden nemen veel ruimte in beslag. Wanneer u daar geen ruimte voor heeft, liggen de banden behoorlijk in de weg. Daarnaast is de wijze waarop de banden opgeslagen moeten worden vaak lastig te realiseren. Banden vragen namelijk een bepaalde temperatuur om uitdroging tegen te gaan. Daarnaast is de manier waarop de banden worden opgeslagen belangrijk. Het is namelijk erg slecht om banden zonder velgen op te hangen en banden met velgen neer te zetten.

Hoe slaan wij banden op?

Banden vragen een specifieke manier van opslag. Vulco houdt daar rekening mee en zorgt ervoor dat de banden op de juiste wijze en in de beste omgeving worden opgeslagen.

Het is belangrijk om banden in een droge, koele en donkere ruimte op te slaan. Daarnaast is het verstandig om aan te geven welke band op welke plek zat en in welke richting de band draaide. Wij hebben plaats voor banden zonder velg en banden met velg. Beide banden vragen om een andere manier van opslaan.

  • Banden met velg
    De beste manier om banden met velg op te slaan is door ze op te hangen of door ze te stapelen. Het is sterk af te raden om banden met velg rechtop neer te zetten.
  • Banden zonder velgen
    Banden zonder velgen hebben maar 1 manier waarop deze opgeslagen worden. De banden worden apart neergezet. Het ophangen en het stapelen van banden zonder velgen is erg slecht.
Bandenopslag bij Premio Banden en Autoservice